Visio Divina is de digitale collectie van het werk van cultureel ondernemer Anikó Ouweneel-Tóth. Regelmatig verschijnt hier nieuws over haar werk eveneens haar kunstblogs. Visio Divina is ook een hedendaagse kunstgalerie gewijd aan de promotie van professionele Europese kunstenaars, met name degenen die een krachtige hoop in hun werk laten doorklinken.

Mijn naam is Anikó Ouweneel-Tóth en ik schrijf graag over kunstwerken die zoiets bewerkstelligen. De indringende communicatiestroom die zij uitlokken trekt mij van nature aan. Ik heb geleerd dat een voedzame levensbron herkend kan worden in de expressie van iemands hart en handen. Kunst geboren uit een gezonde geestelijke bron kan de kijker helpen om te bidden of te mediteren, vragen te stellen en soms antwoorden te vinden. In het kort: kunst kan helpen ‘visio divina’ te beoefenen om zich van daaruit de levenskunst eigen te maken. Dit is de kwaliteit die ik op deze website graag wil presenteren en beschrijven in de verschillende blogs en beeldmeditaties in het Engels of in het Nederlands.

Zo is Visio Divina ook een kunstgalerie gevuld met inspirerende kunstwerken. Heeft u vragen of suggesties, neem dan graag contact op.

Een hele goede tijd op de website gewenst!