diensten

Curator, tentoonstellingsmaker

Anikó heeft inmiddels meer dan dertig tentoonstellingen samengesteld en georganiseerd. Momenteel bereidt zij een uitgebreid Europees kunstproject voor. In 2020 was zij co-curator van de hedendaagse kunstpelgrimage Art Stations of the Cross editie Deventer. In 2019 was zij co-curator van de Amsterdam editie van deze internationale reeks van moderne interculturele statiegangen (London, Washington, New York, Amsterdam).

Blogs en recensies

Anikó’s blogs en kunstbesprekingen over hedendaagse kunst (vaak kunstwerken waarmee zij werkt) in het Engels en in het Nederlands kunnen u assisteren in het beoefenen van ‘visio divina’, het meditatief kijken en zien.

Kunstwerken te koop

Wij bieden ook een verzameling hoge kwaliteit hedendaagse kunstwerken aan. Visio Divina heeft een online galerie gevuld met inspirerende kunstwerken met bijzondere verhalen. Dit soort kunst van vandaag is het erfgoed van morgen.

Lezingen en workshops

Anikó heeft decennia lange ervaring in lezingen geven rondom cultuurhistorische thema’s in het Engels, Nederlands en Hongaars. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: “Het geheim van een successvolle tentoonstelling”, “Een vergelijkende studie van beeldende kunst, literatuur en muziek door de eeuwen heen” of “Geloof verbeeld”. Lezingen en workshops kunnen vanzelfsprekend op maat gemaakt worden rondom de vragen de groep graag zou willen bespreken.

Modereren en Faciliteren

Zeer uitgebreide ervaring met vraaggesprekken voeren, modereren en faciliteren van symposia en bijeenkomsten rondom kunst.

Atelier bezoeken

Anikó komt graag op atelierbezoek om het creatieve proces van de kunstenaar door te spreken en te spiegelen. Zulke bezoeken leiden meestal tot nieuwe inspiratie en wederzijdse verrijking.

blogs en nieuws

Compassionisme – een nieuwe ‘isme’ is geïntroduceerd in Amsterdam vandaag!

Compassionism, the novel artistic voice captured in this book, is manifested in the oil paintings of visual artist Hansa Versteeg […]

Aankondiging tentoonstelling van Hansa Versteeg (met nog nooit eerder getoonde werken)!

‘Compassionisme’ de tentoonstelling van kunstenaar Hansa Versteeg komt eraan! Met nog nooit getoonde werken! Check de aankondiging boven. Mijn contemplatieve […]

Omen

Hoewel zijn kunstzinnige talent was altijd al aanwezig was, begon Hansa Versteeg pas na zijn zeventigste met olieverf te schilderen. […]

See all our news

Copyright Visio Divina © All Rights Reserved