Arthelpdesk is gelanceerd!

Posted on

Arthelpdesk (www.arthelpdesk.nl) is gelanceerd op 2 juni 2023 in Laren!

De lancering van www.arthelpdesk.nl vond plaats in het theater van het Brinkhuis, hartje Laren op 2 juni 2023. Wij kijken terug naar een fijne lancering met een prettige sfeer! Kwalitatief hoogstaande kunstuitingen passeerden de revu en het indrukwekkende optreden van Peter Faber die ons meenam in zijn levenskunst.

Arthelpdesk is een uniek sociaal cultureel project voor ondernemende kunstenaars/creatieven in verschillende vormen van expressie (beeldende kunsten, dans, muziek etc.) met het doel om meer rendement te halen uit hun creatieve werk. Arthelpdesk wil graag een nieuwe vorm van mecenaat en talentvolle kunstenaars met elkaar verbinden om duurzaam cultureel ondernemerschap te bevorderen.

Arthelpdesk zoekt professionele creatieven, die veelal zzp’er zijn, ondernemerservaring missen en hun onderneming vaak in een financieel moeilijke situatie uitvoeren. Zij worden ondersteund middels vakkundige en kosteloze begeleiding via zgn. ‘zakenmaatjes’. Onze zakenmaatjes of kunstbehartigers hebben een professioneel verleden in het bedrijfsleven en werken met ons mee als vrijwilligers. Naast hun tijd en aandacht, schenken zij hun kennis en kunde aan kunstenaars om duurzaam ondernemerschap en financiële stabiliteit te bevorderen. Arthelpdesk bouwt een community voor kunstenaars en kunstbehartigers om te beginnen in de regio Gooi, Vecht- en Eemstreek, maar kunstenaars uit andere regio’s zijn ook welkom.

Het project is inmiddels begonnen, maar wij blijven zakenmaatjes zoeken. Meld u nu aan via www.arthelpdesk.nl!

Het project is geïnitieerd door Stichting ReconnAct (reconnact.nl/) en gefinancierd door AFAS Foundation.

Anikó Ouweneel is de projectleider, Coen Kranenberg is de kwartiermaker namens stichting ReconnAct.

*

Afbeelding credits: Sanches1980